Ovakve opasnosti danas čekaju Anthonya Pettisa protiv Charlesa Oliveire (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.08.2016 13:46h Autor:

Charles Oliveira

Anthony Pettis danas će debitirati u perolakoj kategoriji, a tamo ga čeka nevjerojatno opasan protivnik u liku Charlesa Oliveire, fantastičnog grapplera vrlo dobrih muay thai vještina.

Za svojih 26 godina, Oliveira (21-5(1), 9-5 u UFC-u) je nevjerojatno iskusan, budući da je odradio već 27 profesionalnih borbi, a ova protiv Pettisa će mu biti već 16. u UFC-ovom oktogonu. Riječ je o fantastičnom finisheru, koji je 19 od svojih 21 pobjedu ostvario prekidom, gdje posebno dominira njegov BJJ, kojim je upisao čak 13 submission pobjeda.

Osim što je sjajan grappler, Oliveira je možda i najatraktivniji borac na parteru u cijelom UFC-u, zbog toga što uvijek napada, bez ikakvog zadržavanja pozicije ili nečega što donosi samo bodove, bez prevelike šteta. Pored svega toga, vlasnik je i devet osvojenih UFC bonusa i nema sumnje kako ovom borbom planira pokušati osigurati i deseti.

Ispod teksta nalazi se video koji je uspio prikupiti neke od Charlesovih najimpresivnijih UFC trenutaka te video koji najbolje prikazuje kakve opasnosti čekaju bivšeg prvaka lake kategorije u pokušavaju izbjegavanje četvrtog poraza u nizu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI