Overeem poručio Miočiću: Vuk koji je gladan trči brže od onog koji je sit

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.08.2016 09:58h Autor:

Alistair Overeem/ Photo: Igor Mićić

Alistair Overeem će 10. rujna na UFC 203 priredbi konačno pokušati prisvojiti jedini trofej koji mu nedostaje u njegovoj bogatoj karijeri, titulu UFC-ovog prvaka teške kategorije. Nakon gotovo pet godina u organizaciji 36-godišnji Nizozemac će trenutnu seriju od četiri pobjede pokušati zaokružiti tako da porazi prvaka Stipu Miočića pred njegovom domaćom publikom u Clevelandu.

“Zapravo sam jako uzbuđen što se borim u Clevelandu. Očito, 99 posto dvorane će navijati za Stipu. Ali znate što, što je, tu je. I kada mi podignu ruku, ja imam svoje fanove diljem svijeta, ali u tom trenutku publika će se utišati. Veselim se tom trenutku”, rekao je “Reem” gostujući na MMA Houru.

Overeem je susreo Stipu u Clevelandu kada se tamo našao zbog promocijskih dužnosti, u isto vrijeme kada je trajala slavljenička parada Cleveland Cavaliersa. Možda je bila samo stvar atmosfere u tom trenutku, ali Overeem ima osjećaj kao da se Miočić malo opustio otkako je postao zvijezda i nositelj naslova što vidi kao svoju prednost.

“Nije bilo nikakavih incidenata, nismo bili previše skupa. Da budem iskren, mislim da je Stipe ‘cool’ tip. Mislim, nismo baš pričali, natjecat ćemo se jedan protiv drugog i to je isključivo posao. Ali s druge strane, on uživa u slavi. On je heroj Clevelanda, on slavi, oženio se, zabavlja se po vani.”

“Ali, da, imam jednu poruku. Vuk koji je gladan će trčati malo brže od vuka koji sjedi na vrhu planine i odmara punog trbuha. Tako meni ovo izgleda. Da, on uživa u životu i slavi, ali ja sam radio. Nakon Arlovskog sam se odmah vratio u dvoranu i samo radio, radio. Radio sam za taj 10. rujan. Ulažem dodatan trud, a to trebate raditi kada ste prvak, i ja to radim.”

Što se ishoda meča tiče Overeem je ponovio prognozu od ranije.

“Dvije ili tri runde, nokaut.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI