Overeem vjeruje kako McGregor i Mayweather lažu o iznosima svojih primanja

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2016 17:17h Autor:

Alistair Overeem

Alistair Overeem nije ljubitelj boraca koji se hvale svojim zaradama i koji vole govoriti o novcu. Također, smatra kako takve osobe zapravo preuveličavaju iznose svojih zarada.

Naravno, dvojica najpoznatijih takvim boraca su Floyd Mayweather i Conor McGregor. Floyd je sebi čak i dao nadimak Money, a na društvenim mrežama su redovne njegove objave gdje se vidi kako ga basnoslovno troši. Gomilu novca u posljednje vrijeme zarađuje i Conor McGregor, iako ‘Reem’ ne vjeruje kako su iznosi koji se spominju istiniti:

“Ja bih ih pitao da mi pokažu izvatke iz banaka. Možeš ti pričati što god želiš, ali kod ne vidim izvješće gdje piše koliko sam je UFC uplatio novca, ja ne vjerujem. I uvijek će biti tako, ljudi lažu.”

On kaže kako njemu novac ne predstavlja glavnu preokupaciju, a kao glavni razlog toga navodi svoj mentalitet:

“Ja sam iz Nizozemske, a mi se tamo volimo lijepo odjenuti i volimo biti cool na neki svoj način. Ono što ne volimo je imati gomilu novca na stolu i puno automobila. U našoj kulturi je stav da to samo stvara problema i poteškoće. Ja sam svoja osoba i uvijek sam pratio neki svoj put. Radim ono što mislim da je pravilno i to mi čini zadovoljstvo. Ako radim nešto zato što to radi netko drugi, odmah ću biti lažnjak. Muhammad Ali je prvi počeo govoriti o svom novcu i ovi svi koji danas rade tako su zapravo njegove kopije. Ja ne moram to biti, ja ću uvijek biti svoj.”

No, zanimljivo da je Overeem inače i dalje jedan od najplaćenijih UFC-ovac boraca, posebno teškaša. Za borbu protiv Juniora Dos Santosa zaradio je preko pola milijuna dolara. Takav sličan iznos vjerojatno ga čeka i na UFC 203, gdje se bori protiv Stipe Miočića, a njemu će se pridodati i postotak od prodanih prijenosa. Nije da to Overeemu treba, kao što sam kaže, ali eto da ne ponestane…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI