Paige VanZant: U srednjoj školi su me zlostavljali zbog ljepote

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.02.2015 19:04h Autor:

Paige VanZant

Paige VanZant se povjerila kako je u srednjoj školi imala problema zbog svoje ljepote. Navela je to razlog zbog kojeg ju je jedna grupa djevojaka konstantno zlostavljala.

Iako u američkim filmovima vrlo često vidimo situacije u kojoj su djevojke izuzetno popularne u školi prije svega zbog ljepote, situacija koju je ispričala UFC-ova borkinja Paige VanZant ipak prikazuje jednu suprotnu stranu. Naime, ona je u srednjoj školi najviše problema imala upravo zbog svog atraktivnog izgleda.

"Jako su me puno zlostavljali u srednjoj školi zbog mog izgleda, no mislim kako sam bila dovoljno jaka da sam to podnijela. To me motiviralo da i ranije završim školu i napokon odem iz tog svijeta i kad sam se maknula iz njega bilo je lakša", rekla je lijepa 20-godišnjakinja.

"Voljela bih biti 'glas' djevojkama koje su također zlostavljane. Želim im pokazati da ne trebaju glumiti žrtvu, nego osobu koja je sve to podnijela i koja iz toga može izaći još jača. Bilo bi mi drago ako im ja mogu biti uzor", još je dodala.

Paige se 18. travnja bori protiv Felice Herrig, a njen prvi komentar nakon ugovore borbe, da su ih spojili zato što su njih dvije ljepotice unutar MMA sporta, nije dočekan najbolje od fanova, kao i od kolega boraca. Iz tog razloga se Paige pokušala malo iskupiti:

"Nisam to mislila tako, nego je to samo još jedna činjenica koja nas prati. Ja sam siguran da ćemo nas dvije pružiti pravu borbu i da pokazati da nismo tu samo zato što imamo lijepo lice ili nešto slično."

Event na kojem se njih dvije sastaju je UFC on FOX 15 u New Jerseyu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI