Patrick Martin: Josh Neer me napao nakon završetka sparinga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.02.2015 01:29h Autor:

Patrick Martin

MMA veteran, Josh Neer, je prije nekoliko dana objavio snimku iz svoje dvorane gdje se vidi kako laktovima na podu tuče čovjeka te ga je udario nogom u glavu prije nego što su ga ljudi spriječili u daljnjem mlaćenju čovjeka koji se nije mogao obraniti.

Već smo pisali o ovom događaju, a sad vam donosimo i drugu stranu priče, tj. iskaz Patricka Martina koji je pretrpio dobre batine od strane "The Dentista".

"Imali smo sparing od 3 minute u kojem me nije mogao nokautirati i srušiti. Bacao je divlje udarce, a ja sam se izmicao i udarao iz kontre s mojim rukavicama od 16 unca. Udarao sam i nogama. Sve što je prikazano na snimci koju je Neer objavio se dogodilo nakon zvona. Napao me nakon što sam se okrenuo od njega kako bih podignuo štitnik za zube koji sam bacio nakon završetka sparinga. Neer govori o tom da sam srao po MMA borcima, a zapravo sam srao po njemu jer je on srao po meni nakon treninga hrvanja koji nisam dobro odradio jer sam bio umoran. Nisam se dirao u njega sve dok ga nisam vidio vani i platio mu pivo, nakon čega je on počeo svom prijatelju loše govoriti o meni. Zbog toga sam preko Facebooka od njega tražio full contact sparing. Rekao sam da ću ponijeti rukavice od 16 unca. S njim su bili još neki likovi koji su srali po meni na mojoj FB stranici. Nije me strah jebenog Josha Neera niti jednog drugog čovjeka! Ne želi pokazati cijeli video tako da ću pustiti neka misli da je pobijedio. Vidio sam njegov game plan dok smo se borili i to neće ići!"

Postavlja se pitanje: kome vjerovati u ovoj priči?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI