Pogledajte prvu epizode treće sezone “Lookin’ for a Fight” serijala (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2018 21:38h Autor:

Dana White, Din Thomas i Donald Cerrone

Krenula je treća sezona serijala “Dana White: Lookin’ for a Fight i pred vama je prva epizoda, u kojoj je otkačena ekipa posjetila meksičku turističku atrakciju, grad Cabo.

Naravno da su tamo bili zbog eventa, no kao i u svakoj epizodi, tamo su došli tek na kraju, dok smo prije toga pratili ekipu u njihovim vrlo zabavnim hedonističkim avantura. Ovog puta Dane Whitea nije bilo previše, pošto je čak dva dana za redom doživio napad Meunierove bolesti. Tako smo kroz neke avanture pratili samo Dina Thomasa i Matta Serru, a u jednoj avanturi im se pridružio i Donald Cerrone, koji je također kasnije bio na eventu.

U vrlo zabavnoj epizodi vidjeli smo kako izgleda hrana i piće na meksičkom sajmu te u jednom autohtonom restoranu, a ekipa je također otišla u Tequila bar, gdje su popili svaki po jedan “shot” vrijedan 250 dolara, a Din Thomas morao je popiti Tequile iz boce u kojoj se nalazi mrtva čegrtuša. Osim toga, kupali su se s delfinima, letjeli motornim zmajem te posjetili natjecanje čija priroda nije bitna toliko koliko činjenica da se tamo natječu djevojke u kupaćim kostimima.

Na kraju je sve završilo na eventu, gdje je jedan borac dobio ugovor s UFC-om, dok je drugi uključen u novi UFC-ov “developement program”, odnosno odveli su ga u svojevrsni borilački internat koji je promocija nedavno pokrenula. Pogledajte epizodu i zabavite se!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI