Povratak nikad bliži: Georges St-Pierre započeo proces USADA testiranja

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.08.2016 21:00h Autor:

Georges St-Pierre (Facebook)

Georges St-Pierre pokrenuo je proces USADA testiranja, što bi trebalo značiti kako ima ozbiljne namjere za povratak u UFC.

Ova bi se vijest mogla najviše svidjeli prvaku velter kategorije, Tyronu Woodleyu, koji je izjavio kako bi se volio boriti upravo protiv GSP-a, jer je on borba koja bi mu donijela dobru zaradu. Kanađanin je inače u mirovini od studenog 2013. godine, kad je deveti put za redom obranio titulu prvaka, no podosta kontroverzno, protiv Johnya Hendricksa.

Da se nešto ozbiljno sprema, otkrio je zapravo sam borac:

“Moj agent je pregovarao s UFC-om, postojala je ponuda, postoji i kontraponuda, znate uostalom kako to ide u poslu. Nakon toga, odjednom smo čuli da je UFC prodan, pa smo pričekali par dana da vidimo što će se dogoditi. Neki visoko postavljeni ljudi u promociji nisu bili sigurni hoće li zadržati posao, pa smo trebali pričekati da prvo oni sve srede između sebe. Sad opet razgovarao, a ja sam pokrenuo proces USADA testiranja. Započinjem ga upravo danas u Las Vegasu.”

Prema novim USADA pravilima, borac koji se vraća nakon odsustva mora biti testiran tri mjeseca u komadu, prije nego može nastupiti. Dakle, GSP bi se mogao vratiti 10. studenog. A znate što je dva dana nakon toga?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI