Pregovori Lesnara i WWE zapeli, Brock sve bliži povratku u UFC?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.02.2015 09:56h Autor:

Brock Lesnar

Već mjesecima se priča o povratku bivšeg prvaka u teškoj kategoriji Brocka Lesnara u oktogon. S obzirom da se bliži istek njegovog ugovora s kečerskom promocijom WWE, dvije strane su započele pregovore o produžetku suradnje jer čelnici World Wrestling Entertainmenta ne žele da se Lesnar nađe na otvorenom tržištu. To bi značilo kako je na raspolaganju svom starom poslodavcu Dani Whiteu ili možda čak Bellatoru koji sigurno ne bi imao ništa protiv ove mega akvizicije.

Iako su pregovori Lesnara s WWE direktorom Vinceom McMahonom išli prilično dobro, američki mediji pišu da su proteklih dana zapeli. I to vrlo ozbiljno. O čemu se točno radi, za sada se ne zna, no McMahon je situaciju opisao kao "rješivu, ali još uvijek neriješenu".

Da je negdje zaškripilo vidi se i prema Lesnarovom nepojavljivanju u Bridgestone Areni u Nashvilleu gdje je bio najavljen i gdje se trebao pojaviti. Kompanija je preko svog Twittera, kao i službene stranice, najavila da će popularni kečer doći u već spomenutu dvoranu u sklopu promotivne akcije, no Lesnar jednostavno nije došao. Gomila ga je čekala, no nije dočekala, a objašnjenja nije bilo…

Je li Lesnar u međuvremenu odlučio prihvatiti ponudu Dane Whitea i vratiti se u UFC? To je za sada nepoznato, no do kraja ugovora s WWE-om mu je ostalo nešto manje od pet tjedana, stoga i svoju odluku mora požuriti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI