Prisjetite se cijele borbe Stipe Miočića i Alistaira Overeema u HD rezoluciji (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.06.2018 10:28h Autor:

Stipe Miočić vs. Alistair Overeem

Još je točno 13 dana ostalo do UFC 226 eventa i borbe Stipe Miočića protiv Daniela Cormiera, tako da je vrijeme za nabrijavanje putem nekih prošlih nastupa, a koji je bolji uzorak od borbe Miočića na domaćem terenu u Clevelandu.

U pitanju je bio UFC 203 event, koji se održao 10. rujna 2016. godine i bila je to prva Stipina obrana titule prvaka, a s druge strane imao je Overeema, koji je napokon došao do svoje prilike napasti svjetski tron i osvojiti po mnogima jedini pravi pojas koji mu nedostaje. Nikad nabrijaniji Alistair u prilici karijere protiv Miočića koji je tek osvojio pojas i nije ga imao namjeru tako lako predati.

Nakon točno minute Miočić se našao u problemima. Direkt Nizozemca ga je uzdrmao, a onda se našao u čvrstoj giljotini, iz koje je uspio izaći. Još je neko vrijeme bio uzdrman, a onda se vratio u borbu i odradio ono u čemu je najbolji. Preuzeo je kontrolu i on je postao taj koji napada. Dva puta je ozbiljnije uzdrmao Overeema, a kada je to napravio treći put, “Reem” se više nije mogao izvući i brzo je bilo gotovo, koliko god Overeem pokušavao bježati od otvorenog okršaja. Strpljivo je Stipe to odradio do kraja, preživjevši još jedan dobar udarac te je završio borbu u posljednjoj fazi prve runde.

Ovako dobar nastup, uz ipak malo manje primanja ozbiljnih udaraca, trebati će Miočiću 7. srpnja, kada krene u svoju najveću i najvažniju borbu do sada, s misijom da uspije nešto što je do sada uspjelo samo najboljem borcu koji se ikad bavio ovim sportom. Naravno u pitanju je Jon Jones, a postignuće je pobjeda nad Danielom Cormierom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI