Razočaran i slomljen! Nurmagomedov poručio: Skinite me s tih glupih i bezvrijednih ljestvica!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.08.2016 13:20h Autor:

Khabib Nurmagomedov (Instagram)

Već je neko vrijeme Khabib Nurmagomedov na čelu ljestvice koja bi trebala odrediti idućeg izazivača za Eddieja Alvareza. Neporaženi dagestanski borac (23-0) i dalje nema potvrđen idući nastup, a u situaciji, u kojoj je gotovo pa nemoguće predvidjeti idući potez čelnika UFC-a, Khabib se s razlogom osjeća prevaren, a pomalo i izgubljen.

U jednoj brutalno iskrenoj i dugačkoj Instagram objavi, ovaj se izvanredni borac osvrnuo na svoju, ozljedama obilježenu karijeru, ali karijeru u kojoj je uspio dogurati do prvorangiranog borca svoje kategorije. No poučen prijašnjim potezima najjače svjetske MMA promocije, “The Eagle” više ne vidi smisao u svim tim silnim ljestvicama.

“2008. godine je započela moja profesionalna karijera. U to se doba nisam mogao ni zamisliti u ulozi prvorangiranog borca i nisam očekivao da će ispred mene biti toliko teška i duga karijera, karijera uz koju će doći brojne ozljede i operacije. Ipak, ne žalim ni za čim! Bog mi je dao više nego što sam tražio i ja ću nastaviti koračati svojim putem, unatoč situaciji u kojoj se nalazim, situaciji koju ne razumijem i u kojoj ne znam kako bih reagirao.

Da, slažem se da se borim rijetko zbog svih tih ozljeda, ali što da radim? Rangiran sam kao prvi, svi stručnjaci, treneri, mediji, analitičari i borci smatraju da zaslužujem borbu za naslov, ali UFC šuti. Što će nam onda te ljestvice? Skinite me s tih glupih i bezvrijednih ljestvica koje ne funkcijoniraju kako bi trebale. Ne želim podcijeniti druge borce, znam da postoji još nekolicina koja zaslužuje borbu za naslov, ali molio bih vas da budete ljubazni i stanete u red… #stayinline #ufcanswer #makeyourdecisionufc”, poručio je Nurmagomedov.

Što vi mislite, je li konačno stiglo vrijeme da Khabib napadne pojas?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI