Rezultati ankete: Thompsonu ide izazivačka pozicija u velteru

UFC 11.08.2016 10:51h Autor:

Stephen Thompson

U anketi koja je na Fight Siteu skupila više od 1000 glasova više-manje je sve jasno. Prema glasu javnosti UFC bi prednost na izazivačkoj poziciji u velter kategoriji trebao dati Stephenu Thompsonu.

Naime, na pitanje “kome bi UFC trebao dati borbu za naslov s Woodleyjem?” čak 64 posto čitatelja Fight Sitea je odgovorilo Thompsonu. Realno govoreći, on ju je najviše i zaslužio.

Drugi u izboru je bio Nick Diaz čiji se povratak u Octagon željno iščekuje. On je skupio 15 posto. Tek 10 posto glasova je otišlo Georgesu St. Pierreu čiji se povratak također očekuje a narednom periodu, a koji još uvijek nije i službeno potvrđen.

Conor McGregor je dobio 6% iako je sasvim jasno da do tog meča neće doći iz nekoliko razloga, a jedan od njih jest i nedovršen posao s Nateom Diazom koji ga čeka  za desetak dana. Posljednje mjesto u vašem izboru je pripalo dosadašnjem prvaku Robbieja Lawleru. On je dobio tek 4% glasova.

Koja će biti konačna odluka UFC-a, tek je za vidjeti. Sudeći prema poslovnom modelu koji prevladava kod njihovih odluka, jasno je da se ništa ne može pretpostaviti. Sve je moguće…

Vama zahvaljujemo na glasovima, a konačne rezultate možete prokomentirati ispod članka.

Kome bi UFC trebao dati borbu za naslov s Woodleyjem?

GLASAJ

Loading ... Loading ...
PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI