Rezultati FS ankete: Odluka u meču Diaz vs. McGregor je ispravna!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.08.2016 11:32h Autor:

Conor McGregor

Toliko toga je napisano, toliko je novinarske “tinte proliveno”, toliko je suprotnih mišljenja ukršteno, toliko je forumskih postova objavljeno na temu rezultata dvoboja Conora McGregora i Natea Diaza na UFC-u 202…

Dvoboj je završio većinskom odlukom sudaca koja je prednost dala irskom udaraču. Diazovi fanovi se ne slažu s tom procjenom te smatraju da je njihov mezimac oštećen. I baš zato što nikada prije niti jedan meč nije donio ovakve podijele borilačkih fanova smo vas odlučili pitati za vaše mišljenje oko konačnog rezultata.

U samo nekoliko dana naša posljednja anketa na Fight Siteu je skupila više od 1300 glasova, a rezultati su prilično jasni.

“Je li sudačka odluka u dvoboju McGregor vs. Diaz II ispravna?”, bilo je pitanje na koje je čak 56 posto posjetitelja Fight Sitea dalo odgovor “Da, McGregor je zasluženo pobijedio.”

Stoga je jasno da se većina ipak slaže s odlukom sudaca pored kaveza te vjeruju da Diaz nije napravio dovoljno da bi izašao iz Octagona s rukama u zraku. To je ujedno i najpopularniji odgovor.

Čak 25 posto glasova je otišlo na drugi najčešći odgovor: “Trebalo je biti neodlučeno”. I zaista, nekakav najčešći dojam nakon 25 minuta dvoboja u slučaju da se meč nije bodovao po rundama bi vjerojatno bio da su borci ponudili podjednake predstave. A i statistike su prilično izjednačene. No, MMA mečevi se boduju po rundama…

14 posto glasača smatra “Da je Diazu ukradena pobjeda”, a samo 5 posto “nije gledalo meč”.

Anketu ćemo ostaviti aktivnom još nekoliko dana, a dosadašnje rezultate možete prokomentirati ispod ovog članka. Hvala svima na vremenu!

Je li sudačka odluka u dvoboju McGregor vs. Diaz II ispravna?
  • Da, McGregor je zasluženo pobijedio. x 808 puta57%
  • Trebalo je biti neodlučeno. x 348 puta24%
  • Ne, Diazu su ukrali pobjedu. x 199 puta14%
  • Nisam gledao meč. x 68 puta5%

Ukupno glasano: 1.423 puta

Loading ... Loading ...
PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI