Rockhold razmišlja o promjeni karijere: Potpisuje ugovor s jednim od vodećih brendova iz svijeta mode!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2016 11:56h Autor:

Luke Rockhold

Luke Rockhold je odlučio dobro unovčiti svoj izgled. Bivši prvak u srednjoj kategoriji otkrio je u The MMA Houru kako postaje sve aktivniji u svijetu modelinga, a ovih dana namjerava potpisati i veliki ugovor s jednim od vodećih brendova.

“Sljedeći tjedan ću posjetiti New York Fashion Week i namjeravam potpisati ugovor. Imam ponudu jednog od dva najveća brenda u svijetu mode”, otkriva Rockhold.

Logično, postavlja se pitanje kako će se to odraziti na njegovu MMA karijeru.

“Ja sam borac u srcu, ali sam ovdje kako bih zaradio. Govorimo o velikim brojevima. Ne namjeravam izložiti svoje tijelo borbama kada također mogu zaraditi kao model. Isprebijao sam tijelo tijekom treninga i borbi, a sada su se pojavile nove prilike. Moje lice nije nikad bilo oštećeno posjekotinama ili masnicama, a borio sam se s najbojima na svijetu.”

Iako bi iz ovih izjava mogli zaključiti kako će bivši prvak u potpunosti promijeniti karijeru, Rockhold poručuje kako ipak vidi mogućnost novih nastupa. Spominjao je tu i želju za osvetom Michaelu Bispingu, meč s Andersonom Silvom koji je već duži niz godina borac s kojim želi ukrstiti rukavice, ali i potencijalni nastup na UFC-u 205 u New Yorku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI