Roganova ideja za McGregorovu iduću borbu: Ovo želim vidjeti više od ičega u životu

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.08.2016 11:09h Autor:

Joe Rogan

Dana White je prepustio odluku Conoru McGregoru. Na irskom je borcu da se odluči želi li braniti pojas u perolakoj ili napasti onaj u lakoj kategoriji, a jasno je i kako će doći do njegove trilogije s Nateom Diazom, no ona će ipak morati malo pričekati. Raspravama o raznim kombinacijama se priključio i Joe Rogan koji je iznio svoju ideju za idući McGregorov meč.

Naime, UFC-ov komentator želi Irca u idućem dvoboju vidjeti protiv Nateovog brata, Nicka Diaza.

“To bi bilo sjajno. Nick je na totalno drugom nivou ‘trash talkinga’. Nate je vrhunski borac i iznimno čvrst lik, ali je čak i on nakon borbe pozdravio brata nazvavši ga najboljim borcem na svijetu. Bilo bi to jedno drugo iskustvo. Želim to vidjeti više od ičega u životu”, izjavio je Rogan prilikom gostovanja na podcastu Camerona Hanesa pa preko društvenih mreža nadodao:

“Da ja vodim UFC, ovo je borba koju bih pokušao organizirati.”

Podsjetimo, Nick je posljednji dvoboj odradio na UFC-u 183 protiv Andersona Silve. Iako je u tom meču poražen, isti je ishod naknadno promijenjen u ‘no contest’ budući da su obojica pala na doping testu. Naglasimo i kako je Diazova suspenzija istekla 1. kolovoza ove godine, a meč u kojem ga Rogan vidi s McGregorom bi se odigrao u velteru jer je teško očekivati da se stariji Diaz spusti u laku kategoriju.

A photo posted by Joe Rogan (@joerogan) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI