Romera su morali nositi nakon vaganja, s bolnom grimasom na licu jedva došao do svlačionice (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2018 08:00h Autor:

screenshot

Još jedan dokaz kroz kakvu je kalvariju prolazio Yoel Romero je snimka nastala odmah nakon njegovog drugog vaganja, gdje je u velikim bolovima jedva došao do svlačionice, uz pomoć svojih timskih kolega.

Kako već svi jako dobro znaju, 41-godišnji Kubanac na prvom je vaganju bio 450 grama teži od granice srednje kategorije, a u idućih dva sada uspio je skinuti tek 360, odnosno pao je za 90 grama i njegova borba protiv Roberta Whittakera neće biti za titulu UFC prvaka, kako je prvobitno trebala biti.

Koliko je bolan i težak proces bio iza Romera, najbolje svjedoći ova snimka, gdje je teško hodao i stenjao te na kraju uz pomoć dvije osobe došao do svoje svlačionice u hotelu. Kako je saznao Ariel Helwani, Romero je već u utorak primijetio da bi moglo biti problema i kontaktirao je Georgea Lockharda, koji mu je došao pomoći, iako inače ne radi s nikim ako nema barem deset dana.

Nažalost po Romera, sve je na kraju zapelo na samo 90 grama od granice. Borba će se na kraju održati, no ne za titulu prvaka. Svakako će biti zanimljivo vidjeti u kakvom će se stanju Romero pojaviti, odnosno koliko je ovo zapravo djelovalo na njegovu spremu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI