Ronda izgubila živce: Cyborg, prestani jebeno uzimati steroide i spusti kilažu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.02.2015 11:36h Autor:

Ronda i Cyborg

Nije Arianny Celeste bila jedina "na tapetu" UFC-ove prvakinje Ronde Rousey u srijedu tijekom press konferencije uoči UFC-a 184. Lijepa Ronda se obračunala najprije s ring djevojkom za koju smatra da je preplaćena, a zatim se okrenula prema drugoj velikoj ženskoj suparnici – Cris Cyborg. Brazilka, koju MMA fanovi vide kao jedinu pravu konkurenciju UFC-ovoj šampionki, je također "dobila svoje".

Rousey je opet upotrijebila prilično neprimjeren riječnik te je optužila Cris za zlouporabu dopinga, unatoč tome što je ova u posljednje vrijeme prošla sve testove koje je pred nju stavila Atletska Komisija. Ipak, Ronda vjeruje da Brazilka pokušava izbjeći međusobni dvoboj i ne želi spustiti kilažu iako to može.

"Ona se može spustiti u bantam kategoriju. Definitivno može. Stvar je kada netko vara i pokušava si olakšati stvari, da i u ovakvim situacijama traži lakši put za sebe", rekla je Rousey koja narednog vikenda brani svoj pojas na UFC-u 184.

Tu nije stala…

"Ova cura mora naučiti da ne postoje uvijek prednosti na koje se uvijek oslanjala. Mora naučiti tu lekciju, kao što i ostale cure to moraju. Prestani jebeno uzimati steroide i spusti kilažu", zaključila je žestoko Ronda.

Očito je i UFC-ova prvakinja pomalo izgubila živce ususret novoj obrani svog pojasa te se odlučila obračunati sa svima koji joj nisu po volji. Njezini fanovi se nadaju da se to neće odraziti na njezinu predstavu narednog vikenda u Los Angelesu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI