Ronda: Povući ću se kada budem najbolji borac u povijesti sporta!

UFC 21.02.2015 10:14h Autor:

Ronda Rousey

UFC 184 u Los Angelesu će nam donijeti novu obranu naslova najbolje borkinje svijeta – Amerikanke Ronde Rousey. Lijepa šampionka će se sudariti s također neporaženom Cat Zingano, a tvrdi da joj je cilj postati najbolja svih vremena. No, tu ne misli samo na ženski rod; Ronda Rousey želi biti najbolji borac u povijesti MMA-ja općenito te se u tom trenutku planira povući s profesionalne scene.

"To je definitivno moj cilj. Neovisno o tome hoću li ga uspjeti ostvariti ili ne, ja ću ići prema njemu. Znam da ću u trenutku kada dođem do tog momenta pomisliti: 'OK, trenutačno sam najdominantniji i najveći MMA borac u povijesti. Znam da sam tu i tada ću biti spremna ostaviti svoje rukavice i krenuti dalje.' Nije mi bitno hoće li netko to razumijeti, bitno je da to ja tako vidim", zaključila je Rousey.

Za sada je sve svoje protivnice završila u prvoj rundi, a jedino je Miesha Tate preživjela do treće. No i ona je tada morala tapkati zbog poluge na ruku – zaštitnog znaka bivše olimpijske prvakinje u judu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI