Rondin trener: U boksačkom meču ona pobjeđuje svjetsku boksačku prvakinju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.02.2015 09:43h Autor:

Ronda u sparingu

Narednog vikenda na UFC-u 184 ćemmo gledati dva vrhunska ženska MMA meča. Ronda Rousey će braniti naslov protiv Cat Zingano, dok će u "co-main" eventu debitirati boksačka svjetska prvakinja Holly Holm.

S obzirom da je Ronda već sada gotovo počistila diviziju, jasno je kako čelnici UFC-a gledaju prema budućnosti i prema izvjesnom scenariju u kojem Ronda pobjeđuje i Zingano. Dakako, Holm je onda jedna od mogućih izazivačica, a opće je poznata činjenica kako je upravo boks najlošiji segment u borbi aktualne prvakinje. No, njezin trener Edmond Tarverdyan smatra upravo suprotno. On tvrdi kako Rousey u boksačkom meču pobjeđuje bivšu svjetsku prvakinju (WBC, WBA, IBF) i boksačicu godine (dva puta 2005. i 2006) prema magazinu The Ring.

"U našu dvoranu dolaze sparirati svjetski boksački šampioni. Nikada nisam vidio da je Ronda izgubila jednu rundu protiv njih. Niti jednu rundu je nitko nije pobijedio. Možda jednu. Ne želim potcjenjivati druge borce ili pričati negativno o njima. Oni su sjajni. Ima nekoliko MMA boraca koji zaista znaju boksati i oni boksaju sa svjetskim boksačkim prvacima. No, ne na način na koji Ronda to može", zaključio je Rondin trener.

Mislite li da je Taverdyan objektivan ili da hvali svog sportaša malo iznad realne granice?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI