Roy Nelson i Bigfoot Silva dodatno pojačali brazilski Fight Night

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.08.2016 10:51h Autor:

Roy Nelson

Brazilski Fight Night koji se održava 24. rujna dobio je na program borbu dvojice snažnih teškaša, Roya Nelsona i Antonia “BigFoot” Silve.

Bit će to okršaj dva borca koji se nalaze u podosta teškoj situacija, a to je posebno stvar kod Brazilca, koji je slavio u samo jednoj od posljednjih sedam borbi. Tako se bivši izazivač našao u situaciji gdje je prema mnogima trebao završiti karijeru, no on se još ne predaje. Čak je prije posljednje borbe (nokautiran nakon samo 16 sekundi od Struvea) izjavio kako nikad u karijeri nije bio spremniji.

Što se tiče Nelsona, ni njemu nije lako jer je slavio u samo jednoj od posljednjih pet borbi, a niti brada više nije čvrsta kao nekad ranije. Posebno je razočarao u posljednjoj borbi, gdje je izbjegavao potući se s Derrickom Lewisom, nego je do pobjede namjeravao doći hrvanjem. Iako je to izgledalo dobro, na kraju mu nije bilo pametno ostaviti odluku sucima, budući da mu pobjedu nisu dali, iako je po mnogima zaslužio.

Ova će se borba vjerojatno naći na glavnom dijelu programa, kojeg će predvoditi Cristiane Cyborg Justino u svojoj drugoj UFC borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI