Ryan Bader: Volio bih vidjeti Evans, Gusa, Cormiera i mene u turniru za izazivača

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2015 14:45h Autor:

Ryan Bader

Ryan Bader ima zanimljivu ideju kako bi se trebalo dobiti idućeg izazivača u poluteškoj kategoriji. On bi volio vidjeti turnir četvorice, na kojem bi osim njega nastupili Alexander Gustafsson, Daniel Cormier i Rashad Evans.

Dok se priprema borba Jona Jonesa i Anthonya Johnsona, vrlo se glasno unutar UFC-a razmišlja o tome tko bi mogao biti idući izazivač. Ryan Bader, jedan od kandidata ima zanimljivu ideju. On bi volio vidjeti turnir četvorice boraca:

"Naravno bilo bi to neslužbeno, no mislim kako bi nas UFC mogao tako upariti i od nas dobiti izazivača. To bi bila najbolja odluka, jer uistinu mislim da smo četiri borca gdje svatko može pobijediti svakoga. Bilo bi to pošteno prema svima, a fanovi bi uživali. I nitko ne bi mogao reći da izazivač nije zaslužio to mjesto."

Nakon toga je prokomentirao Cormiera, Evansa i Gustafssona, preostala tri kandidata: "Svaki od njih je prijetnja za sebe i svaki je posebno dobar u nekom drugom segmentu. Oni su s razlogom rangirani gdje jesu, jer je riječ o trenutno najboljim borcima svijeta nakon prvaka. Rashad je kompletan borac, DC je zvijer u hrvanju, a Gus je tehnički savršen. Svi su jednako teški protivnici i nikome ne dajem prednost niti u jednom meču."

Dana White je danas izjavio kako se Gustafsson i Cormier neće za sada boriti međusobno, pa se stvara realna opcija kako bi upravo Bader i Evans mogli biti protivnici za njih dvojicu. Na taj bi se način ova Ryanova ideja možda i ostvarila.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI