Samo skromni momak s irskom zastavom: Pogledajte susret Conora i Dane nakon njegove prve UFC borbe (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2016 20:06h Autor:

Conor McGregor

Prisjetimo se kako se ponašao Conor McGregor nakon svog prvog UFC nastupa i kako je izgledao njegov susret s Danom Whiteom odmah nakon borbe i pobjede protiv Marcusa Brimagea.

McGregor je svoj UFC debi upisao 6. travnja 2013. godine, u Stockholmu. Bio je to event kojeg su predvodili Gegard Mousasi i Ilir Latifi, a Irac je nastupio na uvodnom programu eventa. U globalnim medijima nije bio pompozno najavljen, iako su Irci već ranije spominjali kako imaju borca koji bi mogao napraviti velike stvari.

Conor je debitirao nokaut pobjedom za koju mu je trebalo tek nešto više od jedne minute. Posebno je emotivna bila press konferencija gdje je govorio kako je gotovo postao beskućnih te da će si od bonusa za najbolji nokaut moći priuštiti neki automobil kojim će moći putovati na treninge.

Posebno je zanimljivo vidjeti Conora u backstageu, nakon što mu je došao Dana White. Skromni momak s irskom zastavom je slušao i s oduševljenjem upijao svaku riječ svog poslodavca. Dojam je kao da se gleda jednog sretnog dječaka koji je dobio novu igračku. No, brzo je on prepoznao što može napraviti od svog imena i stila borba.

Pogledajte u videu kako je to izgledalo, a Conor se pojavljuje nakon nešto malo više od jedne minute.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI