Silva otkrio tajnu zašto je prvo pohitao Jonu Jonesu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.02.2015 12:45h Autor:

Anderson i Jones

Nakon velike pobjede protiv Nicka Diaza Anderson Silva je brže bolje pohitao prema najboljem borcu svijeta Jonu Jonesu koji je akciju na UFC-u 183 pratio iz prvog reda pored oktogona.

Pozdravio ga je, a onda se tek posvetio slavljenju i "emotivnom krahu", kako su to neki mediji nazvali. A što je to nagnalo "Pauka" da se najprije obrati Jonesu i rujuje se s njim? Brazilac je rado objasnio novinarima…

"Jon je moj prijatelj. Konstatno razgovaramo. On je mlad i ima mnogo problema. Svi ljudi na svijetu su svjesni tih problema i znaju za njih. No, svi pričaju kako je on loš momak. Ja se ne slažem. On nije loš", izjavio je Silva koji je nekoliko puta trebao odraditi dvoboj upravo protiv Jonesa, no on se nikada nije realizirao.

Bio bi to bez sumnje jedan od najiščekivanijih dvoboja u povijesti sporta. Danas se o tome više ne priča.

Silva priznaje da neke stvari Jones ipak ne radi dobro i da mu je na to ukazao…

"Kada pričamo, ja mu jasno kažem: Slušaj me brate, ali neke stvari ne radiš dobro. Moraš se promijeniti. Sva djeca te gledaju, obitelji te gledaju. Ti si sada najbolji borac. Moraš sve promijeniti", zaključuje Silva koji je vjerojatno mislio na kokainski skandal UFC prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI