Siyar Bahadurzada: Svi velteraši svijeta boje se razmjene sa mnom jer jednim udarcem mogu nokautirati teškaše

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.03.2016 18:50h Autor:

Siyar Bahadurzada

Iako se vraća nakon više od dvije godine te gotovo četiri godine ne zna za pobjedu u MMA borbi, Siyar Bahadurzada je i dalje uvjeren da ne postoji MMA velter kategorije koji je spreman s njim stajati i razmjenjivati udarce.

Napokon se vraća Siyar Bahadurzada, a unatoč velikoj pauzi koju je imao, Afganistanac je uvjeren kako ostali borci i dalje znaju tko je i da nema puno onih koji se žele susresti s njim u UFC-ovom kavezu. Brandon Thatch je jedan od tih koji su prihvatili borbu protiv njega,  za očekivati je kako će pokušati nešto za što Siyar smatra da nitko nema hrabrosti.

“Ljudi ponekad jednostavno nemaju hrabrosti stati i uopće pokušati razmjenjivati udarce sa mnom. Zapravo, mislim da ne postoji niti jedan velteraš na svijetu koji bi to u borbi bio spreman napraviti protiv mene. Zapravo, svi se boje jer znaju da imam takvu snagu da mog srušiti teškaše jednim udarcem. A to osjete istog trenutka čim ih samo dotaknem”, pokušao je Siyar podsjetiti na to s kakvim je referencama pristigao u UFC-u.

Iza njega su dvije operacije, no i još neke promjene u karijeri, a jedna od bitnijih je promjena tima. Za borbu protiv Thatcha pristigao je u Albuquerque kod Grega Jacksona i Mikea Winkeljohna i smatra da je napravio pravi potez.

“Ovo je moj prvi kamp u ovom timu i apsolutno sam oduševljen. Oduvijek sam imao želju doći i vidjeti kako ovdje stvari stoje i sad kad sam napokon tu, sve je onako kako sam se nadao.”

Što se tiče Brandona Thatcha, o njemu nije imao potrebu puno govoriti, jednostavno smatra kako ima sve što je potrebno za doći do pobjede protiv borca čiji bi mu stil itekako mogao stvarati problema.

“Ljepši sam od njega, brži sam od njega i toliko imam precizan tajming da je švicarskim satovima neugodno kad se nađem pokraj njih. On voli ispitati snage i udarati, no jako brzo će shvatiti da mu to nije bilo pametno.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI