Snimka pokazuje da je Diazov kut primjetio Conorovu ozljedu noge (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2016 11:58h Autor:

Screenshot

I dalje se ne stišavaju reakcije na meč stoljeća koji su odradili Conor McGregor i Nate Diaz na UFC-u 202. Jedan od faktora koji je presudio dvoboj jesu bili i “low kickovi” koje je Irac odlučio upotrijebiti protiv svog ljutog protivnika.

Doslovno je od prve minute forsirao udarce na Diazovu stajnu nogu što mu se itekako isplatilo. Usporio je kretanje američkog borca te anulirao njegov odličan boks. Ipak, sve nije išlo savršeno kao što je bilo zamišljeno. Već u prvoj rundi Diaz je “čekirao” jedan udarac, a Irac je ozlijedio nogu. To je primijetio Diazov tim ohrabrujući ga zbog dobrog poteza. Ekipa u njegovom kutu je doslovno slavila u tom trenutku. No, unatoč ozljedi McGregor je nastavio s udarcima čitavih 25 minuta.

“Već sam u meč ušao s natučenim gležnjem. Trenirali smo udarce nogom jako mnogo, pa je i prije dvoboja bio natečen. No, stradala mi je potkoljenica. Mislim da u prvoj rundi čisto pogodio u njegovo koljeno, no nastavio sam udarati”, objasnio je McGregor.

U videu se vidi da su treneri u Diazovom kutu primjetili da je Irac krivo udario te se na ovoj sjajnoj snimci koja je očišćena drugih zvukova može jasno čuti:

“Lijep blok. Prekrasno! To ga je ozlijedilo. To mu je ozlijedilo nogu! To mu je ozlijedilo nogu! Daaa! To mu je ozlijedilo nogu!”, vrištali su.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI