TJ Dillashaw: Cruz je svjestan da sam bio bolji od njega i zbog toga me izbjegava

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.08.2016 19:24h Autor:

Dominick Cruz vs T.J. Dillashaw

TJ Dillashaw je uvjeren kako on treba biti idući protivnik Dominicka Cruza, odnosno da zaslužuje revanš ovogodišnje borbe u kojoj mu je Dominick oduzeo pojas prvaka UFC-ove bantam kategorije.

Nakon što je savladao Raphaela Assuncao na UFC 200 eventu, čini se kako za TJ Dillashawa ne postoji drugi izbor idućeg protivnika nego borba za titulu prvaka protiv Dominicka Cruza. On smatra, kao i mnogi fanovi, da je vrijeme da se revanš dogodi već sad.

“Cruz govori o tome kako se želi boriti protiv Alda ili protiv Demetriousa Johnsona, no on zna da se to neće dogoditi. Demetrious je ozlijeđen, a Aldo se želi boriti protiv McGregora, pa sam traži borbu protiv borca rangiranog na osmom mjestu. Umjesto da se bori s prvim, koji je baš savladao drugoplasiranog borca. To bi trebala biti jedina opcija, a ja sam još doslovno prošao kroz Assuncaoa na UFC 200. Odradio sam svoj posao i mislim da sada zaslužujem revanš za moj pojas prvaka.”

Uvjeren je i kako je od prve borbe ostalo još podosta repova te da se njihova priča jednostavno ne može završiti prije nego što se susretnu još jednom.

“To je bila jako dobra borba, a on je svjestan da ju je izgubio. Pružio sam mu najtežu borbu koju je do tada imao i zato se sad spreman boriti protiv bilo koga osim protiv mene. Čak nam je njegov tim došao prije proglašenja pobjednika i rekao da sam odradio sjajnu borbu i kako imam ubojite ruke. I on se nakon borbe i dalje ponaša kao da je doslovno rasturio sve borce s kojima se do sada susreo. Bila je to neizvjesna borba i želim da ponovimo to. Želim i moram dokazati kako sam bolji od njega. Uostalom, želim se boriti s njim prije nego što se ponovno dogodi ozljeda koja će mu ovog puta završiti karijere. A taj dan kao da može doći svaki trenutak.”

No, pojavio se Cody Garbrandt, Dillashawov bivši timski kolega, koji je oduševio sa svoja posljednja dva nokauta te čija medijska prepirka s Cruzom traje već preko dva mjeseca. Čak i Cruz je izjavio da u njemu vidi svog idućeg protivnika, no Dillashaw smatra da to nema apsolutno nikakvog smisla.

“Nadam se da će ovaj sport doći do razine gdje je riječ o pravom sportu, a ne o drami gdje priliku dobiva onaj tko će izjaviti više sranja. Zapravo, mislite li da borba Cruza i osmoplasiranog borca može prodati više ulaznice i prijenosa nego borba protiv mene. Cruz će reći bilo što samo da se ne mora boriti protiv mene. Zato me i naziva dosadnim borcem, a ja u karijeri nisam imao dosadnu borbu. I nastavit će tako. Kao što bježi po kavezu unutar borbe, tako Cruz bježi i od organiziranja borbi protiv protivnika koji su to zaslužili.”

Revanš bi svakako treba doći, samo je pitanje kada. Ne bi bilo nimalo nepravedno da se zapravo upravo to dogodi u idućoj borbi Dominicka Cruza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI