Trener demantirao Sonnena: Jones se nije skrivao od testiranja ispod kaveza!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.08.2016 12:58h Autor:

Jon Jones

Jon Jones nije izbjegao doping kontrolu za UFC 200, ali prema priči njegovog bivšeg protivnika Chaela Sonnena “Bones” se jednom prilikom od agenata iz antidopinške agencije skrivao ispod kaveza u svojoj JacksonWink dvorani u Albuquerqueu.

“USADA je došla u Jacksonovu dvoranu testirati Jonesa, a tamo je bilo samo nekoliko trenera i Jon. Kada su se parkirali, vidio je kako dolaze, i znali su što učiniti s njim. Sakrili su ga ispod kaveza. Jon Jones se sakrio ispod kaveza.(treneri)Rekli su da ne znaju gdje je Jones, a to je bilo još u vrijeme kada agenciji niste morali javiti svoje trenutno prebivalište. Istovremeno, ako su se pojavili, morali ste se testirati. No ako vas ne mogu pronaći niste se morali testirati. Htjeli su tražiti nalog da provjere ispod kaveza, pod teorijom da je u narednih 6-8 sati morao ići na zahod. Htjeli su otići ispod kaveza kao forenzičari i prikupiti uzorak tog urina. Toliko su uzrujani bili”, prepričao je navodne događaje Sonnen gostujući na podcastu UFC-ovog komentatora Joea Rogana prošlog mjeseca.

No Jonesov trener Mike Winkeljohn za Submission Radio je sada demantirao Sonnenovu priču:

“To samo Chael Sonenn pokušava sebe učiniti relevantnim. Što god. Ne, Jon se nije skrivao, niti bismo mi htjeli da to radi. Sve je potpuna laž.”

Skrivao se ,ili ne, Jones si je padom testa na blokatore estrogena uoči UFC-a 200 još jednom zagorčao život te će u slučaju da mu se dokaže krivnja biti suspendiran na dvije godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI