UFC 202 medicinske suspenzije: Conor bi mogao ostati bez nastupa u New Yorku!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2016 18:41h Autor:

Nate Diaz i Conor McGregor

Objavljenje su medicinske suspenzije nakon UFC 202 eventa te trojicu boraca bi mogla čekati dulja prisilna pauza. Jedan od njih je i Conor McGregor.

Irski borac je dvije runde borbe protiv Diaza odradio s ozljedom zgloba te je time dodatno oštetio nogu koja bi ga čak mogla ostaviti bez nastupa na UFC 205 u New Yorku, a znamo kako promocija teško može zamisliti taj event bez svoje najveće zvijezde, nakon što su bez njega već ostali na UFC 200.

Osim njega, ozljede su doživjeli Neil Magny, kojeg je Lorenz Larkin kickovima brutalno prebio te Conorov timski kolega, Artem Lobov, koji je došao do svoje prve UFC pobjede. Naravno, njihove suspenzije nisu sigurne bez detaljnog liječničkog pregleda, no ukoliko se ostvare prognoze, McGregor bi mogao bez nastupa ostati sve do veljače iduće godine.

McGregor, Magny i Lobov su tako privremeno suspendirani do 17. veljače iduće godine, a iduća procjena koja bi to mogla promijeniti dolazi tek nakon što se medicinskom timu dostavi rendgenska snimka. Nekoliko preostalih boraca, među kojima su Lorenz Larkin, Glover Teixeira, Nate Diaz i Rick Story su zbog lakših ozljeda medicinski suspendirani na 45, odnosno na 60 dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI