UFC 202 pressica: Conor zakasnio 15 minuta, Nate odšetao, sve završilo gađanjem bocama (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.08.2016 00:55h Autor:

Conor McGregor

Održava je UFC 202 press konferencija na kojoj nije rečeno puno do sada neizrečenih stvari, no zato je važnije sve ono ostalo što se dogodilo.

Prvobitno je Conor McGregor kasnio, a za to vrijeme su na pitanja odgovarali Nate Diaz te sudionici sunaslovne subotnje borbe, Glover Teixeira i Anthony Johnson. Na mjestu gdje je trebao sjediti irski borac nalazio se samo pojas prvaka perolake kategorije, kojeg McGregor još niti jednom nije branio.

Nakon 15 minuta, Conor je uz ovacije napokon pristigao te je počeo odgovarati na pitanja, da bi nakon pet minuta Nate Diaz ustao i napustio konferenciju. McGregor ga je zvao da se vrati, na što su uslijedili srednji prsti od strane braće Diaz i cijelog tima. Doletjela je i jedna limenka, što je posebno naljutilo McGregora.

Irac je tada pokupio sve boce sa stola, a iako mu je Dana White pokušao vikati da prestane i da to ne čini, Conor je počeo bacati boce prema Diazovom timu, da bi na kraju do njega došao Dave Sholler, koji ga je pokušao smiriti. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI