UFC 225 Embedded Ep.4 – Covington: “Imam dobru ekipu ovdje u slučaju da nas prljave životinje napadnu” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2018 09:13h Autor:

Screenshot – Colby Covington

Kako to obično biva u tjednu velikog PPV eventa, elitna svjetska MMA promocija je krenula s “emitiranjem” svog Embedded serijala. Od danas (petak) se može besplatno pogledati i 4. epizoda sjajnog videa u kojoj možete vidjeti kako kadidat za privremeni naslov u velter kategoriji Colby Covington komentira Chicago, grad u kojem će se ovog vikenda održati UFC 225.

Njegovo mišljenje o “Gradu vjetra” se znatno razliku je od onog bivše WWE zvijezde CM Punka, kojeg također kamera Embeddeda prati posljednje dane prije drugog ulaska u Octagon.

Epizoda 4. Embedded serijala prikazuje i glavne zvijezde priredbe kako odrađuju obaveze prema svom promotoru, a dio videa je posvećen i debitantici Megan Anderson, koju ćemo gledati protiv bivše prvakinje Holly Holm

Narednog vikenda nas u Chicagu očekuje jedan od najjačih UFC-ovih evenata u 2018. godini. I to nikako nije pretjerivanje. Priredbu mečem za titulu prvaka u srednjoj kategoriji predvode Australac Robert Whittaker i Kubanac Yoel Romero, a u sunaslovnoj borbi ćemo vidjeti obračun između Rafaela Dos Anjosa i Colbya Covingtona. Ulog tog dvoboja će biti privremeni naslov u velteru. Nije pogrešno reći da čitav popis mečeva vrvi spektakularnim “matchupovima”.

Dovoljno je, recimo, reći da su među uvodnim mečevima završili Overeem i Blaydes, Gadelha i Esparza, odnosno Lamas i Bektić. Dapače, u onim “još uvodnijim” mečevima na Fight Passu možete gledati mečeve između Evansa i Smitha, Benavideza i Pettisa, odnosno Guide i Oliveire. Toliko je jak UFC 225.

UFC 225: Whittaker vs. Romero

Robert Whittaker vs. Yoel Romero
Colby Covington vs. Rafael dos Anjos
Megan Anderson vs. Holly Holm
Andrei Arlovski vs. Tai Tuivasa
CM Punk vs. Mike Jackson

Uvodne borbe:

Curtis Blaydes vs. Alistair Overeem
Carla Esparza vs. Claudia Gadelha
Mirsad Bektić vs. Ricardo Lamas
Rashad Coulter vs. Chris De La Rocha
Rashad Evans vs. Anthony Smith
Joseph Benavidez vs. Sergio Pettis
Clay Guida vs. Charles Oliveira
Dan Ige vs. Mike Santiago

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI