UFC on FOX 21 upisao najslabiju gledanost u povijesti “UFC on FOX” serije

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2016 20:49h Autor:

Demian Maia i Carlos Condit

Prošlotjedni UFC on FOX 21 event, koji su predvodili Demian Maia i Carlos Condit, najslabije je gledana UFC-ova manifestacija emitirana na televizijskoj postaji FOX.

Samo mjesec dana nakon što je UFC on FOX 20, kojeg su predvodile Holly Holm i Valentina Ševčenko, postao najgledaniji event na postaji FOX, s 2.9 milijuna gledatelja, UFC on FOX 21 postao je najslabiji.

Demian Maia, Carlos Condit, Anthony Pettis, Paige VanZant i drugi su privukli točno milijun gledatelja manje od prethodnog eventa. Eventu nije pomogla niti činjenica da je Paige VanZant zaradila dodatni broj fanova kroz nastup u showu Ples sa zvijezdama. I preostala dva ovogodišnja eventa na FOX-u su prošla vrlo dobro, odnosno ostvarili su oko 2.5 milijuna gledatelja pred ekranima.

Osim što je najslabiji UFC on FOX event, ovaj event je također ostvario i najslabije brojke od sva četiri UFC-ova posjeta Vancouveru. To svakako nije dobra vijest za Demiana Maiu, koji se nada postati izazivač prvaka u velter kategoriji, jer znamo koliko promociji znači popularnost i interes publike u takvim slučajevima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI