UFC otpustio Bena Saundersa unatoč tri pobjede u četiri nastupa

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.08.2016 18:22h Autor:

Ben Saunders

Novi iznenađujući otkaz dogodio se unutar UFC-a, čiji član više nije Ben Saunders, velteraš koji je u svom drugom UFC pokušaju ostvario tri pobjede u četiri nastupa. 

Zapravo, ovaj otkaz nije bio nigdje javno objavljen, sve dok se danas nije pojavio poster za Saundersovu borbu na eventu jedne manje promocije, gdje će se boriti protiv jednog drugog UFC veterana, Jacoba Volkmana. Nakon toga su mediji provjerili te su vidjeli kako se “KillaB” više ne nalazi na rosteru, na službenoj web stranici UFC-a.

Ovo je zapravo drugi puta da Saunders podosta čudno dobiva otkaz iz promocije. Prvu put je član bio od 2007. do 2010. godine, a kad je napustio promociju bio je vlasnik skora 4-3. Vratio se na ljeto 2014. godine i to na kakav način. Savladao je Chrisa Heatherlya prvom omoplatom u povijesti UFC-a te je naravno zavrijedio i bonus. Nakon toga je upisao i pobjede protiv Joe Riggsa i Kenny Robertsona te je tek početkom ove godine poražen od Patricka Cotea.

Što je još zanimljivije, Saunders nikako ne spada u one borce koje možemo nazvati dosadnima, odnosno njegove borbe, posebno kad se nalazi u guardu i napada iz njega, uvijek su bile zanimljive za pogledati i nudile su nešto novo što inače fanovi mogu rijetko vidjeti. No, UFC-ov velter je pretrpan te je vodstvo promocije vjerojatno pronašlo njima dovoljan razlog za otpustiti ovog učenika Eddiea Brava.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI