“Venom” Page dao savjet McGregoru: Mala izmjena u taktici i lako ćeš pobijediti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2016 15:48h Autor:

Michael “Venom” Page

Michael “Venom” Page je bez sumnje najveća Bellatorova nadolazeća zvijezda, a možda i najvrijedniji eksponat koji posjeduje ova promocija. Mnogi bi ga voljeli vidjeti u UFC-u, posebno nakon spektakularnog nokauta u posljednjem meču protiv Evangeliste Santosa.

Britanac je u jednom od posljednjih intervjua dao savjet Conoru McGregoru uoči revanša s Nateom Diazom. “Venom” smatra da Irac može slaviti u drugom dvoboju samo mora svoj ego staviti pod tepih.

“Nikada nije u taj meč trebao ući želeći nokaut. Diaz me podsjeća na onu epizodu Simpsona kada je Homer Simpson dobio gomilu udaraca, uspio je samo jednom udariti i pobijediti”, rekao je Page i dao savjet McGregoru:

“Sljedeći put uđi unutra i probaj ga pobijediti kroz pet rundi, reci sam sebi da će meč ići do odluke. Moraš ego staviti pod tepih. McGregor je kompletniji stand-up borac i mislim da prvu rundu može replicirati više puta, samo ne smije izgoriti. Mora ga konstantno pogađati i ciljati da eventualno posao dovrši u četvrtoj ili petoj rundi. Nate Diaz ga neće uspjeti srušiti. Jedini razlog rušenja u prvom meču je taj što je Conor bio uzdrman i sam je krenuo u rušenje.”

“Conor mora udarati i kretati se. Možda to neće biti spektakularna borba s nevjerojatnim završetkom, no dobit će rezultat koji mu treba. Svi su različiti i ne možeš se protiv svakog boriti na isti način. Ne smije ga pokušati završavati. Ako napravi samo male izmjene, može pobijediti i to dosta lako”, zaključio je Page.

Do najiščekivanijeg revanša u povijesti UFC-a nas dijeli još samo 9 dana. McGregor i Diaz će predvoditi UFC 202 21. kolovoza u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI