Vitor Belfort se prepao Lyota Machide?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.02.2015 17:27h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort je ostao bez protivnika na UFC-u 184 nakon što je prvak Chris Wediman doživio ozljedu rebara. Predsjednik UFC-a, Dana White, je Brazilcu ponudio borbu za naslov privremenog prvaka s Lyotom Machidom, ali je Vitor odbio tu ponudu.

"To je tipično za Vitora," rekao je Dana u studiju FOX-a nakon UFC-a 183. "Vitor me gnjavio preko telefona i govorio: 'Želim se boriti za privremeni naslov prvaka. Želim ostati na tom eventu, želim se boriti'. I tako je bilo cijeli dan. To što se sve događalo taj dan nije me učinilo sretnim jer sam imao mnogo drugih obaveza.

Tako da sam oko 20.30 navečer uspio to riješiti. Uzeo sam telefon, nazvao Lyota i predložio mu plan. Prvo što je Machida rekao je bilo: 'Pošalji mi ugovor'.

Nazvao sam Vitorov kamp i obavijestio ih da je Lyoto pristao na borbu, a njihov odgovor je bio: 'Da, pa… Pričekati ćemo borbu s Weidmanom.' I to je bilo to.

To je ozljeda rebara. Zbog takve ozljede čovjek ne može bezbolno ni kihnuti, a kamoli trenirati ili boriti se," rekao je White i dodao kako postoji još jedna opcija za Belforta. Nije poznato da li se radi o Gegardu Mousasiju koji se ponudio kao zamjena za ozlijeđenog Weidmana.

UFC 184 će se održati 29. veljače u Los Angelesu, a nakon Weidmanove ozljede, glavna borba je postala ona između Ronde Rousey i Cat Zingano za bantam pojas ženske kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI