Vrtoglavi iznosi: McGregor prema procjeni zaradio 15, a Diaz 13 milijuna dolara

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2016 12:08h Autor:

Conor McGregor

Tijekom UFC-a 202 borcima je podijeljeno nešto više od šest milijuna dolara, a čak je pet pripalo Conoru McGregoru i Nateu Diazu. No ovdje je riječ samo o osnovnom iznosu koji su borci dobili od najjače MMA promocije, još nam preostaje za izračunati zaradu koja će borcima pripasti od prodaje PPV-a, a tu će naveću korist još jednom imati glavne zvijezde večeri.

McGregor je sa zaradom od tri milijuna dolara postao najplaćeniji borac u povijesti UFC-a, srušivši tako rekord kojeg je postavio Brock Lesnar na UFC-u 200. Irac bi ovome iznosu trebao pridodati i zaradu od PPV-a s kojom bi se njegova ukupna zarada mogla popesti do nevjerojatnih 15 milijuna dolara. Vrtoglavi iznos će pripasti i Nateu Diazu koji bi prema istim procjenama trebao biti bogatiji za otprilike 13 milijuna dolara.

Ove procjene djelo su portala Big Brand Boys, a u njih su uključene osnovne zarade, PPV postotak, bonus za borbu večeri, zarada od Reeboka (svaki po 250 tisuća dolara) te iznosi koje su dobili za pojavljivanje na zabavi nakon borbe (McGregor oko 250 tisuća, Diaz oko 150).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI