Weidman: Belfort je mentalni patuljak!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2015 09:13h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman morao je zbog ozljede odustati od obrane naslova prvak u srednjoj kategoriji i meča protiv Vitora Belforta koji je bio zakazan za posljednji dan veljače na UFC-u 184.

Što se dogodilo i zbog čega je morao otkazati meč protiv Vitora Belforta prvak je objasnio u intervjuu Arielu Helwaniju za "The MMA Hour".

"Do ozljede je došlo krajem prošlog tjedna. Sve je bilo prilično brzo. Hrvao sam i radio ono što sam radio milijun puta dosad. Onda sam čuo da je nešto škljocnulo te sam osjetio bol. Želio sam se boriti, ali UFC-ovi doktori to nisu dopustili. Stvarno sam se želio boriti s Belfortom i ljut sam zbog ovog što se dogodilo. Ovo je jedna od onih ozljeda kod kojih se ništa ne može učiniti. Žao mi je fanova, bilo mi je žao i Vitora, ali sad više i nije previše.", izjavio je Chris Weidman.

"Boli me dok kašljem i kišem. Išao sam odmah doktoru i znao sam da je nešto loše jer nisam mogao ni hodati kako treba. Nisam se mogao ni ispraviti. Nadali smo se da je problem s mišićem pa da injekcije mogu pomoći, ali kad je u pitanju hrskavica kod rebara onda to ne pomaže."

Weidmana je poprilično razljutila Belfortova objava na Facebooku koji je govorio o ranijim Weidmanovim ozljedama ne spominjući svoje probleme s dopingom te činjenica da želi borbu za naslov.

"Belfort je mentalni patuljak. Govori da sam otkazao meč tri puta, a on je pao na doping testu. Dvaput je kažnjen zbog dopinga, a ja sam se borio s Machidom sa slomljenom rukom. Morao sam nakon tog meča na operaciju. Borio sam se prije šest mjeseci. Ima prvaka koji se nisu borili puno duže. Biti ću spreman za trening kroz šest do osam tjedana.", dodao je Weidman.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI