Weidman: Silva ne zaslužuje treću šansu, danas ima mnogo boraca koji su bolji od njega!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2015 14:01h Autor:

Chris Weidman ne planira novi treći meč protiv Andersona Silve. Dapače, bivšeg prvaka vidi kao čovjeka kojem je krajnje vrijeme za mirovinu, a takvo razmišljanje je dodatno učvrstio nakon meča protiv Diaza.

"Ja sam svjestan da će se moje mišljenje daleko čuti, no ovo vam govorim kao ljubitelj MMA-ja. Kao fan, kao normalna osoba bih volio da se povuće. Da, za mene, za Chrisa Weidmana taj bi meč značio i mnogo novca. No, ja bih ga volio vidjeti u mirovini. Znam da ima prekrasnu obitelj, da ima prekrasnu djecu i da je zaradio mnogo novca. Ostavio je sjajne rezultate i ostavštinu. Upravo je pobijedio, pa ne bi bilo loše da se nakon ovoga povuče", potvrdio je Weidman gostujući u emisiji The MMA Hour.

Što je nagnalo Weidmana na ovako drastično razmišljanje? Prema njemu, Silva je u dvoboju protiv Diaza izgledao staro i sporo…

"Čudna, jako čudna borba. Poštujem obojicu boraca, a posebno Andersona s kojim sam dva puta bio u kavezu. Zapravo sam prema njemu stekao određen respekt. Pričali smo nekoliko puta kasnije i on je zaista postao jedan pravi obiteljski čovjek, bacio se u duhovnost. Drago mi je naravno da se vratio i to s pobjedom. Bio je zdrav, uspio je stići do slavlja. Je li izgledao impresivno? Ne", smatra aktualni prvak i dodaje:

"To nije bio onaj borac koji bi napravio Nicku Diazu ono što smo svi očekivalo. Da, imao je puno problema s tom nogom. Činilo se da ne udara količinski kao ranije. Ne znam. Mislim da jednostavno ne zaslužuje borbu za naslov. Danas ima mnogo puno boljih boraca od njega u ovom trenutku", zaključuje Chris Weidman.

Slažete li se s ovom procijenom ili ne? Komentar možete ostaviti ispod teksta…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI