Werdum: Jedina poštena borba bio bi moj revanš s Miočićem

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.08.2016 18:31h Autor:

Werdum vs. Miočić

Fabricio Werdum borit će se na UFC 203 protiv Travisa Brownea nakon što je najavljeni protivnik Ben Rothwell otpao zbog ozljede.

UFC je brzo reagirao i ubacio Brownea, kojeg je Werdum već porazio 2014. godine, a Brazilac tvrdi da ga nitko nije ni pitao za tu opciju. Nakon poraza od Stipe Miočića, koji mu je uzeo pojas prvaka, nije ga ni zanimalo tko će stajati s druge strane, samo se želi vratiti pobjedama.

“Najvažnije je da se borim. Nikada nisam imao priliku birati protivnika. UFC je rekao Travis Browne, rekao sam DA, potpisao ugovor i poslao. Bio to Rothwell, Derrick Lewis, mogao bi biti bilo tko, samo želim borbu na istom eventu kao Miočić i Overeem”, rekao je Werdum i dodao:

“Lewis je rekao na Twitteru da bi se borio samnom, ali UFC da nije niti spomenuo. Rekao sam svom menadžeru da ću se boriti protiv bilo koga. Ne biram protivnika, nikada nisam”.

Ipak, priznaje da bi na jednoj borbi želio inzistirati “Pošteno bi bilo da dobijem revanš s Miočićem jer sam prvi na UFC renkingu, a Miočić je jedini iznad mene. Ništa drugo nije pošteno. Važno je da se borim s borcima iz Top 10. Mislim da je Browne jako ime, poznat borac, borio sam se s njim i mislim da sam pobijedio s malom prednošću. Neću se zamarati time, znam da nema lakih borbi u UFC-u. Očekujem sličnu borbu kao u prvoj, pokušat ću ga nokautirati ili prisiliti na predaju. Nitko ne voli pobjede na bodove i mislim da niti jedan borac ne ide u borbu misleći: Pobijedit ću odlukom sudaca”.

“Pobjeda će mi donijeti priliku boriti se za pojas. Znam da Cain Velasquez isto čeka svoju šansu. Svi to žele, ali mislim da ću ja dobiti priliku pokazati da sam broj 1”, zaključuje Werdum.

Werdum i Browne borit će se na UFC 203 u Clevelandu kojeg predvode Miočić i Overeem u borbi za titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI