Werdum o raspodjeli novaca od Reeboka: Samo će top borci dobro proći

UFC 08.02.2015 10:43h Autor:

UFC i Reebok

I dalje nije poznat točan model po kojem će se dijeliti novac od unosnog ugovora s Reebokom koji je UFC najavio da bi trebao krenuti ovog ljeta. Podsjećamo, borci više neće smjeti nositi nikakve svoje sponzore nego će dobiti uniformiranu opremu od ekskluzivnog proizvođača Reeboka, a dobit bi se trebala dijeliti "po zaslugama", kako je najavljeno iz vodstva promocije.

Upitan o ovoj situaciji, oglasio se privremeni prvak u teškoj kategoriji Fabricio Werdum…

"Još se 100 posto ne zna kako će funkcionirati, no čini se da bi mogli imati najviše benefita od ovog oni koji su dugo vremena u UFC-u i koji imaju dobar renking, prvaci i top 10 borci svake kategorije", smatra Brazilac, ali ipak dodaje:

"Mislim da to neće biti dobro za one koji tek dolaze. To je samo evenutalno motivacija za njih da stignu na vrh. Da se ja tek probijam, onda bi mi tako nešto bila super motivacija. Razmišljao bih na taj način. Ja sam naporno radio da bih došao ovdje gdje sam danas. Oni koji tek stižu, pred njima je težak posao."

Je li i sam izgubio neke spoznore s obzirom da ih uskoro neće smjeti pokazati u kavezu?

"Nisam, jer ih nemam mnogo. Imam nekoliko, no to su dobri sponzori. Imao sam već ranije nekoliko kompanija koje ne smiju u oktogon, no to i nije potrebno. Naravno, najbolje bi bilo kad bi ih smio nositi u kavezu, no sve ovisi o brandu i samom borcu", diplomatičan je na kraju prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI