White bi Cormiera stavio na pauzu: Moja želja je da se Rumble i Jones bore za izazivača!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2016 19:10h Autor:

Anthony Johnson

Dana White iznio je svoje razmišljanje o stanju unutar poluteške kategorije te je sve iznenadio njime. Naime, on bi Daniela Cormiera još malo stavio te pauzu te organizirao borbu Anthonya Johnsona i Jona Jonesa, ukoliko stvari s Jonesovom suspenzijom prođu kako se očekuje.

Johnson je još jednom oduševio svojom nevjerojatnom snagom nokautiravši Glovera Teixeiru, nakon čega je izazvao Daniela Cormiera, koji je taj izazov odmah prihvatio. Cormier je već ranije izjavio kako ga zanima pobjednik te borbe, neovisno o tome kako se rasplete situacija sa suspenzijom Jona Jonesa.

O cijeloj situaciji upitana je i osoba čija bi trebala biti zadnja riječ povodom organiziranja idućeg meča za titulu prvaka poluteške kategorije.

“Trenutno sam na čudnom mjestu po tome pitanju. Vidjeli smo svi što se dogodilo u toj borbi i to je bio sjajan nastup Johnsona. No, još uvijek moram razgovarati s Joe Silvom i vidjeti što on misli. Meni se sviđa ideja da organiziramo borbu Anthonya Johnsona i Jona Jonesa te da se pobjednik bori protiv Cormiera”, rekao je Dana White.

Johnson naime u borbi nije primio ozbiljan udarac te je spreman vrlo brzo ponovno ući u kavez, a ukoliko se situacija s Jonom Jonesom rasplete tako da dobije suspenziju u trajanju od šest mjeseci ili čak manje, mogla bi se dogoditi borba njih dvojice u New Yorku na UFC 205. No, to bi značilo da Daniel Cormier mora na pauzu, za koju on vjerojatno nije spreman. On također vidi svoje mjesto na eventu u Madison Square Gardenu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI