White: Conor mora početi poštivati tuđe vrijeme! McGregor: Ovdje sam, prestanite sa sranjima

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.08.2016 10:46h Autor:

Dana White

Na press konferenciji za UFC 202 koji je na rasporedu ovog vikenda jedna stvar se nije promjenila. Conor McGregor je po običaju kasnio, međutim, predsjednik kompanije Dana White ovog puta je odlučio započeti program bez svoje najveće zvijezde.

“On mora početi poštivati tuđe vrijeme, čovječe. Svoje, njihovo, moje, drugih boraca, Davida Copperfielda. Ograničeni smo i nemamo puno vremena u ovoj dvorani. Održavamo press konferenciju. Ako je gotovo prije nego što on dođe, onda je gotovo”, rekao je White.

Početak pressice bio je predviđen za 13:00, ali se “The Notorious” pojavio pola sata kasnije, oko 13:30. Ipak, McGregora cijela situacija uopće nije uznemirila.

“Mislio sam da počinje u pola jedan. Rečeno mi je da je u pola jedan. U Las Vegasu je velika gužva u ovo doba godine. Ne znam, očito se održava ‘McGregor šou’ jer ovo mjesto je krcato”, objasnio je svoje kašnjenje McGregor.

“Ove jebene press konferencije, ja sam ih izmislio. Ja sam pomogao stvoriti ovo, a također su me u prošlosti maknuli s popisa borbi, tako da gledajte, Ja sam samo sretan što sam ovdje. Spreman sam za borbu. to je sve što znam. Prestanite sa svim sranjima. Ovdje sam spreman sam. Znate da ćete dobiti pravu borbu kada sam ja ovdje. Znate da će biti šou, tako da zaboravite ova ostala sranja i mjerenje vremena. Ja sam ovdje.”

Pressica je završila još kraće budući da je McGregorov rival  Nate Diaz također na vlastitom rasporedu, pa je u jednom trenutku odlučio jednostavno napustiti dvoranu. Zatim se s Ircem počeo gađati bocama, White je ljude poslao kući uz riječi “Vidimo se u subotu.”

UFC 202: McGregor vs. Diaz 2 održava se u noći sa subote na nedjelju 21. kolovoza u Las Vegasu.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI