White potvrdio: Lesnar može pregovarati s Bellatorom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2015 08:54h Autor:

Brock Lesnar

Ova vijest je prošla relativno nezapamćeno u američkim medijima s obzirom na strku koja je nastala oko dvoboja Nicka Diaza i Andersona Silve na UFC-u 183, no radi o se o prilično bitnoj informaciji. Čelnik UFC-a, Dana White, je, naime, u jednom od intervjua koji je prethodio UFC-u 183 potvrdio da nema legalnih prepreka da bivši prvak Brock Lesnar potpiše za Bellator.

Posljednjih se tjedana špekuliralo kako postoje neke zavrzlame oko ugovora koji je Lesnar imao u UFC i postoje li klauzule koje mu zabranjuju da se jednog dana vrati u neku drugu MMA promociju nakon isteka ugovora s WWE-om. White je takvu stvar demantirao i potvrdio je da Lesnar može pregovarati s konkurentskim Bellatorom. Opće je poznata informacija kako Lesnaru vrlo brzo ističe ugovor s kečerskom promocijom WWE, a da su i UFC, ali i Bellator zainteresirani za dovođenje ove mega zvijezde ponovno u MMA borilište.

Dojam je, ipak, da si Bellator još uvijek ne može priuštiti skupog Lesnara s obzirom na ograničen budžet koji Scott Coker ima na raspolaganju. Pitanje je samo želi li UFC za Lesnara iskrcati veliku vreću dolara?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI