White se ne slaže s “Cowboyjem”, želi ga zadržati u velteru

UFC 22.08.2016 14:56h Autor:

Donald Cerrone

Donald Cerrone je nanizao tri impresivne pobjede u velter kategoriji, no ipak je po završetku meča s Rickom Storyjem izjavio kako se namjerava vratiti u laku i izazvati aktualnog prvaka Eddieja Alvareza. Da se s takvom idejom ne slaže, otkrio je Dana White koji smatra kako je “Cowboyju” od sada mjesto u kategoriji do 77 kilograma.

“Ne sviđa mi se povratak u laku. Izgledao je sjajno u kategoriji do 77 kilograma. Na odličnom je nizu. Nitko ne radi Storyju ovo što mu je on napravio. ‘Cowboy’ izgleda nevjerojatno i volio bih da ostane u ovoj kategoriji”, izjavio je White za Fox Sport.

Naknadno je predsjednik UFC-a nadodao kako Cerronea vidi na putu prema borbi za titulu u velteru, no hoće li ga on poslušati tek ćemo vidjeti u danima koji dolaze. Ono što ‘Cowboyja’ vuče natrag u laku je činjenica da titulu drži Alvarez, borac kojeg je već svladao i to u meču koji je za aktualnog prvaka bio prvi u oktogonu najjače MMA promocije.

Naglasimo i kako je borac iz Jackson – Wink tima sva tri nastupa u velteru (Alex Oliveira, Patrick Cote i Rick Story) okončao prekidom te je za svaki nagrađen bonusom za izvedbu večeri.

>Briljantna kombinacija Donalda Cerronea koja je riješila Ricka Storya (VIDEO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI