White više ne vjeruje u povratak GSP-a: On više nema želje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.08.2016 10:04h Autor:

GSP

Hoće li se George St. Pierre vratiti u Octagon? Pitanje je to koje muči gomilu njegovih fanova, ali i čelnike UFC-a koji i sami nisu sigurni što očekivati od bivšeg UFC prvaka. Kanađanin se nije borio još od studenog 2013. kada je podijeljenom odlukom sudaca svladao Johnyja Hendricksa.

Iako smo u protekle dvije godine nekoliko puta čuli kako se sprema za povratak, još uvijek nismo dočekali njegovu relizaciju. Upravo je zato i predsjednik promocije Dana White skeptičan kada se govori o povratku jednog od najvećih boraca svih vremena.

“Bilo bi sjajno da se GSP vrati. Ali za sada ne pušim tu priču. GSP priča da će se vratiti već nekoliko godina, a nije se borio tri, a sada će čini mi se biti i četiri godine”, rekao je šef promocije u jednom od posljednjih intervjua.

“Jednostavno smatram da GSP nema više motivacije boriti se. Iskreno, mislim da mu nedostaje želje. Vjerovat ću da se vraća tek kada to vidim. Njegovi odvjetnici pričaju s našim odvjetnicima, ali ću konačno povjerovati da se vraća tek kada se vrati”, zaključio je Dana White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI