Whittaker mora operirati slomljenu šaku!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2018 13:48h Autor:

Robert Whittaker

UFC prvak u srednjoj kategoriji Robert Whittaker mora “pod nož”. Točnije, mora njegova desna ruka koju je ozlijedio tijekom meča protiv Yoela Romera na UFC-u 225. Australac je već u prvoj rundi slomio košćicu na šaci te do kraja meča nije osjećao ruku sve do lakta – tako je barem tvrdio u intervjuu odmah nakon pobjede. Kasniji pregled je pokazao da je bio u pravu.

U ponedjeljak je gostovao u popularnoj emisije “The MMA Hour” te je najavio odlazak na operaciju koja je potrebna da bi se riješio problem i da bi ruka mogla pravilno zarasti.

“Čim stignem natrag u Australiju, odradit ću operaciju i ugradit će mi šaraf u palac”, otkriva UFC prvak i dodaje da je prijelom “bio čist” što je jako dobra stvari.

No, nažalost ovo je već treća uzastopna ozljeda za Australca koja će ga ponovno gurnuti izvan stroja na duži period. Najprije je u prvom meču s Romerom ozlijedio nogu, da bi zatim početom ove godine zaradio gadnu infekciju stafilokokom. Problemi su se nastavili i na UFC-u 225…

“Ovo je dosta čist lom, koliko god čist može biti. Tako da bi sve trebalo biti prilično jednostavno. Odradit ću operaciju, krenuti na rehabilitaciju i ojačati ponovno. Želim se boriti prije kraja ove godine ponovno”, izražava nadu Australac.

Niti sam nije siguran kada se točno dogodio lom ruke, no siguran je da je to bilo u prvoj rundi.

“Ne sjećam se točno kada sam je slomio. Ali znam da je više nisam mogao osjetiti od vrha prstiju pa sve do lakta. Znao sam da nešto ne valja, nikada nisam do sada tako izgubio osjet. I ranije sam lomio ruke u meču, ali nikada nije bila ovako ‘mrtva’. Nisam šaku mogao uopće zatvoriti”, zaključio je UFC prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI