“Wonderboy”: Ludi nokaut za Woodleyja, ali to nije bio pravi Lawler

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.08.2016 13:17h Autor:

Stephen Thompson

Prvi izazivač velter kategorije Stephen “Wonderboy” Thompson vjeruje da na UFC-u 201 prošlog vikenda nismo vidjeli pravog Robbieja Lawlera. “Ruthless” je pao već u prvoj rundi i nakon samo dvije minute dobili smo novog prvaka u Tyronu Woodleyju. Thompson je priznao da ga je ishod meča iznenadio jer je očekivao više akcije, naročito od Lawlera.

“Bio sam jako iznenađen. I na neki način razočaran jer sam htio vidjeti više u toj borbi, od obojice. Ali Robbie jednostavno nije bio tamo. Pomislio sam,’Kvragu, koje razočaranje. Bio je to ludi nokaut, ali malo sam razočaran što Robbie nije više raspalio. To nije bio on”, rekao je Thompson na MMA Houru.

“Očekivao sam da će Robbie Lawler doslovno zasuti Tyrona, onaj Robbie kojeg smo vidjeli u prošlosti. Ali čim je borba počela shvatio sam da iz nekog razloga to nije onaj isti Robbie kojeg inače vidimo.”

Lawler je pao nakon jedne Woodleyjeve savršeno tajmirane desnice što je prema “Wonderboyju” posljedica Lawlerove greške u taktici.

“Lawler se nakon klinča odmaknuo, a to ne smijete raditi protiv Woodleyja. Jer ako mu dopustite da se kreće naprijed pogodit će vas udarcem ili će vas srušiti. Mislim da je to jednostavno bio dobar udarac. Mislim da je Robbie isti borac kao i prije, samo ga nismo vidjeli te večeri. Možda jednostavno nije bila njegova noć. Ali činjenica je da Tyron ima snage u rukama, u toj desnici.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI