Woodley i dalje tvrdi da mu je UFC nudio borbu s Diazom, u šali rekao da Whitea treba “nabiti šakom u glavu!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2018 21:02h Autor:

Woodley i White (YouTube screenshot)

Tyron Woodley je za TMZ dodatno pojasnio cijelu priču oko borbe s Nateom Diazom i demant predsjednika UFC-a, Dane Whitea, koji je za medije izjavio da njegov prvak velter kategorije “priča sranja” i da borba između Woodleyja i Diaza “nikad nije bila dogovorena.”

Woodley je putem Twittera Whitea prvo optužio da laže, a sada je objasnio situaciju iz svoje perspektive. “Odabrani” tvrdi da borba nije bila dogovorena doslovno, ali da mu White jest ponudio borca iz Stocktona kao opciju putem telefona.

“Ne želim da ljudi misle kako samo serem govna, kao što je moj šef to rekao, i da izmišljam ova sranja. Da se o borbi između mene i Diaza nije pričalo u prosincu i da se nakon toga uopće nije spominjala- to je sve sranje! Pričalo se. Jesam li dobio ugovor za tu borbu? Ne, nisam. Stoga, ako kao borac za nagrade ne razmišljam o najvećoj nagradi, ja sam totalni idiot. Trebam samog sebe ošamariti.”

“Imam pravo misliti što god želim. Nisam rekao da su mi ponudili ugovor za borbu i da su pregovori u tijeku. Dana White me nazvao i ponudio mi borbu. Svi su uzeli tu izjavu i onda radili vlastita tumačenja.”

Iako je i sam Diaz medijima kazao kako ga borba za velter titulu zanima, White je u svojim izjavama ostao pri tvrdnji da je za Woodleyja idući izazivač na redu Rafael dos Anjos, dok je Diaz navodno odbio više ponuda za meč, iako nije rekao je li i Woodley bio jedna od tih ponuda.

Woodleyja su zatim u šali pitali treba li Whitea “udariti ili milovati”, na što je Woodley odgovorio:

“Hajde, udarimo Danu Whitea u lice, našalio se Woodley. “Znam puno boraca na UFC-ovom rosteru koji su to možda htjeli napraviti već duže vrijeme. Moraš osjetiti ove ruke. Više se ne možeš skrivati iza crnog odijela i promocije. Moraš popiti ovu desnicu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI