Woodley objasnio zašto nema dužnost boriti se s “Wonderboy” Thompsonom

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.08.2016 12:56h Autor:

Tyron Woodley

Osvajanjem velter titule Tyron Woodley jasno je dao do znanja kako se ne planira boriti s regularnim izazivačima već želi zaraditi novac u borbama sa što većim imenima, poput Nicka Diaza i Georgesa St-Pierrea. Ovaj plan se nije svidio prvom izazivaču Stephenu “Wonderboy” Thompsonu čiji je poziv na borbu prvak već odbio, a gostujući na MMA Houru objasnio je zašto smatra da je takva odluka korektna.

Woodley je zapeo na izjavama koje je Thompson dao prije borbe za naslov kada je tvrdio kako bi on bio puno bolji izbor protivnika za sada već bivšeg prvaka Robbija Lawlera.

“Njega su vlastite riječi ugrizle za guzicu. Nisam mu ja stavio riječi u usta. Rekao je da bi Robbie Lawler prihvatio tu borbu. Osjećao se kao da bi fanovi željeli vidjeti borbu između Lawlera i Thompsona, da je to uzbudljivija borba, da bi se ja počeo gasiti u kasnijim rundama i mislio je da će Robbie odnijeti pobjedu”, započeo je Woodley.

“Kada on daje takve izjave, a nije borac koji prodaje PPV i donosi veliku zaradu, ne kažem da se to neće dogoditi u njegovoj karijeri, on je izniman borac, pobijedio je dva fenomenalna borca za redom, ali kad je rekao te riječi ispisao je ček koji ne može unovčiti. Sada će dobiti priliku boriti se s Lawlerom, a ja ću dobiti priliku pokazati da sam najbolji od najboljih tako što ću se boriti s legendama sporta.”

Woodley je u svoju obranu ukazao na to da ovo nije prvi put da se borbe u UFC-u dogovaraju na temelju “jačine imena” umjesto rezultata.

“Wonderboy je fenomenalan borac. Odradio je odličan posao. Nije mlad po godinama, ali još je nov u elitnom MMA-u. Sjetite se što se dogodilo nakon što je Johny Hendricks porazio Kampmanna, Fitcha, Koschecka, Condita i što se dogodilo? Nick Diaz se borio s GSP-em jer je veće ime i nosi veću zaradu. Isto se dogodilo Roryju MacDonaldu i Frankieju Edgaru. Nismo ga vidjeli kako se bori s McGregorom, iako je zaslužio. Mcgregor se trebao boriti s RDA-om, a onda se borio s Nateom Diazom.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI