Yair Rodriguez ostaje u UFC-u, prihvatio borbu protiv Zabita na UFC 228

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.06.2018 22:23h Autor:

rodrig

U velikom preokretu cijele situacije, čini se kako su se UFC i Yair Rodriguez ipak uspjeli naći hladnih glava te dogovoriti uvjete njegovog nastavka karijere u promociji, uključujući dogovaranje borbe protiv Zabita Magomedsharipova.

Jedna od dramatičnijih poslovnih priča u MMA svijetu u posljednje vrijeme ipak je dobila sretan kraj. Yair Rodriguez ostaje dio UFC-a te će odraditi borbu koju promocija i fanovi najviše žele, onu protiv Zabita Magomedsharipova. Tako se ukratko može opisati današnja lijepa vijest iz sjedišta najveće svjetske MMA promocije.

Za one koji možda nisu upoznati sa cijelim stanjem stvari, prije koji tjedan se pojavila vijest kako je UFC uspio dogovoriti gore spomenutu borbu te kako će se ona održati na UFC 227 eventu u Los Angelesu. Ipak, malo nakon toga je Yair Rodriguez objavio kako to nije istina, da bi iduća vijest bila ta da mu je UFC uručio otkaz zbog odbijanja borbe. Krenule su svakakve priče, a obje su strane iznijele svoje viđenje situacije, što možete vidjeti na gore podijeljenim linkovima.

Za sada se ne znaju informacije o tome kako su Meksikanac i UFC ipak pronašli zajednički jezik, no vijest je prenio jedan od najboljih MMA novinara danas, Brett Okamoto s ESPN-a. Riječ je o novinaru koji nikada ne prenosi neprovjerene glasine, tako da mu je apsolutno za vjerovati.

Rodriguez je inače UFC karijeru startao sa šest pobjeda, no onda je prije godinu dana teško poražen od Frankie Edgara, u borbi gdje je bivši prvak apsolutno dominirao. Što se tiče Magomedsharipova, on je oduševio u svoja tri dosadašnja nastupa i vrlo brzo je postao borac koji je rijetko kome poželjan protivnik.

Što se tiče UFC 228 eventa, on je potvrđen za 8. rujna, no još uvijek nije poznato gdje bi se trebao održati, iako sve vodi k tome da će u pitanju biti Las Vegas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI