Yair Rodriguez potvrdio ostanak u UFC-u: “Hvala zajedničkom prijatelju koji nas je pomirio!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.06.2018 13:11h Autor:

Yair Rodriguez

Vijest o ostanku u UFC-u te o dogovaranju borbe protiv Zabita Magomedsharipova potvrdio je i sam Yair Rodriguez. “Pantera” je izuzetno sretan i zadovoljan time kako se odvila situacija te je otkrio što se zapravo dogodilo da je došlo do preokreta.

Yair će se protiv opakog atraktivnog Dagestanca boriti na UFC 228 eventu, koji se održava 8. rujna u Las Vegasu i to nakon prave trakavice koja je odvijala oko samog dogovaranja tog meča. Stvar je otišla toliko daleko da je Meksikanac otpušten iz UFC-a, a njegov opis situacije razlikovao se od onoga kako je iznosio predsjednik UFC-a, Dana White. Ipak, na kraju je došlo do pomirenja kada je stvar u svoje ruke uzeo matchmaker Sean Shelby. Nešto više o cijelom procesu je Yair otkrio objavom na Instagramu.

“Sean Shelby i ja imamo zajedničkog prijatelja, Maria Delgada, koji je bio u kontaktu s nama obojicom i bio je neka vrsta veze između nas. On je zapravo dogovorio sastanak Seana i mene, gdje smo u petak imali prijateljski razgovor uz ručak. Na kraju smo shvatili kako je sve što se dogodilo bilo zapravo stvar nesporazuma i lošeg tajminga. Nakon što smo porazgovarali, mogu vam otkriti kako smo UFC i ja u najboljem mogućem odnosu, zapravo boljem nego smo ikad imali i kako se vraćam na put svog vlastitog sna da postanem UFC prvak. Zabit Magomedsharipov, vidimo se 8. rujna u Las Vegasu”, napisao je Yair.

25-godišnji Meksikanac svoju je UFC avanturu započeo s nizom od šest pobjeda, no onda su mu prošle godine ugovorili Frankiea Edgara, a tu je borbu izgubio prekidom na kraju druge runde, odnosno liječnici mu nisu dozvolili nastavak borbe. Nakon tih teških batina, Yair je uzeo malu pauzu za oporavak i bio je spreman vratiti se početkom proljeća ove godine, no ništa nisu uspjeli dogovoriti, da bi na kraju došlo i do gore spomenute situacije. Za njega je sada najvažnije da je sve dovedeno u red i da će se održati borba koju fanovi s nestrpljenjem iščekuju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI