Zbog Diaza je Kavanagh bio prestravljen tijekom UFC-a 202

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.08.2016 15:25h Autor:

John Kavanagh

Revanš između Conora McGregora i Natea Diaza bio je veliki ispit i za trenera irskog borca, Johna Kavanagha, koji je prilikom gostovanja na The MMA Houru otkrio kako ga je prestravila Diazova otpornost na udarce.

I sam Kavanagh je priznao da je bio svjestan Nateove čvrstoće, ali da ipak nije očekivao kako će borac iz Stocktona preživjeti pregršt ‘bombi’ koje su odsjele na njegovom licu.

“Ne možete primiti udarce teže od tih. I što je nakon njih Nate napravio? Raširio ruke i krenuo hodati prema naprijed. Neću lagati, bio sam prestravljen. Gledao sam u njega kako prima te udarce, hoda naprijed i smije se. U glavi sam razmišljao o tome kako mi je drago što sam izvan kaveza. To nije normalno, pa Conor ga je udarao sa svime. Nevjerojatna je ta sposobnost Natea Diaza”, izjavio je Kavanagh.

Kavanaghu je jasno kako ovo nije posljednji put da ćemo ove izvanredne borace gledati zajedno u oktogonu. Njihov treći susret bi se trebao odviti u lakoj kategoriji gdje bi, prema njegovim riječima, Conor mogao imati lakši put do prekida.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI